‘Zelfstandig ondernemen betekent niet dat je alles alleen moet doen.’ Gerard, organiserend coach

Movir is er voor jou

Vanaf de ingangsdatum van de Movir Momentum AOV  kan je zonder extra kosten gebruik maken van allerlei diensten waarmee je gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk kan blijven. Zo bieden we je ondersteuning om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Gaat het even niet zo lekker? Om welke reden dan ook. Trek dan bij ons aan de bel. Samen kijken we dan hoe we kunnen helpen om alles weer zo goed mogelijk op de rails te krijgen.

Ons team van experts staat voor je klaar met bijvoorbeeld:

 • Een coach om te sparren over werkdruk en het hoog houden van alle ballen
 • Een arbeidsdeskundige die adviseert over de juiste werkhouding
 • Een gezondheidsspecialist die je helpt met lichamelijke fitheid, mentale rust, focus en stabiliteit.

‘Voor mijn werk moet ik goed op de hoogte zijn, maar de ontwikkelingen gaan me gewoon te snel.’

Movir is er voor jouw carrière 

Eigen baas zijn en ondernemen geeft veel werkplezier. Maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen in bedrijfsvoering en ondernemerschap.

 • Teamcoaching / coaching gericht op goede samenwerking.
 • Coaching rond loopbaanvraagstukken.
 • Sparren over ondernemingsvraagstukken.

Zo hebben we al heel veel ondernemers zoals Joost kunnen ondersteunen. Joost was loonwerker in de agrarische sector, tot hij door een ongeluk een deel van zijn hand verloor. Met ondersteuning van ons team experts, kan hij toch weer werken.       

Loonwerker Joost kan dankzij ondersteuning van Movir weer werken

 

Passende innovaties bij jouw beroep

Ook bij Movir zijn we nooit uitgeleerd. Daarom initiëren en financieren we onderzoek, bijvoorbeeld naar beroepsrisico’s. Dergelijk onderzoek helpt ons om innovaties te ontwikkelen waar jij iets aan kunt hebben.

‘Mijn begeleider gaf mij het advies om bij mijn broer in huis te gaan schilderen in plaats van aan het werk te gaan. Zo kon ik er langzaam weer inkomen.’

Ko, schilder
Schilder Ko

‘Ik geef álles op m’n werk, met als gevolg dat ik thuis bekaf ben. En nu?’

Movir is er voor jouw gezin

Als ondernemer vraagt je werk veel van je. Natuurlijk wil je ook voldoende tijd en aandacht besteden aan je relatie en gezin. Het kan best een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Vooral rondom de zwangerschap of als jullie net een kindje hebben gekregen. We helpen je graag om gezond en met plezier aan het werk te kunnen blijven en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Movir ondersteunt je onder andere met:

 • Coaching voor gezinsleden.
 • Coaching voor een gezonde werk-privé balans.
 • Relatiecoaching
 • Leefstijladvies rondom de zwangerschap.
 • Coaching over het opvoeden van kinderen

Zelfscans

Wil je inzicht hebben in hoe jij met stressvolle situaties omgaat? Doe de scan ‘Hoe flexibel ben jij?’ en zie heel snel waar jouw valkuilen liggen. Onze partner MentaVitalis (die de scan uitvoert) gaat vertrouwelijk om met de gegevens die je invult in de scans. Movir krijgt geen informatie op persoonsniveau. Je kunt niet te vroeg zijn om het met iemand te bespreken als je dreigt vast te lopen.

Movir is er voor jou

Wil je ook de steun van een team van experts? En je inkomen beschermen voor het geval je arbeidsongeschikt wordt? Een aov van Movir geeft je die rust. Wel zo fijn voor jezelf (én voor de mensen om je heen).