Gebruik ook onze Preventieservice

 • Jij bepaalt de koers

  Je gebruikt de Preventieservice zoals jij dat wil. Zo kun je nu meteen al 1 van onze zelfscans doen. Maar wil je ergens dieper induiken? Dan kun je een programma volgen zoals een training of workshop. Je mag ons ook bellen voor een persoonlijk traject op maat.

 • Vertrouwelijk

  We werken samen met verschillende partijen die je kunnen helpen bij uiteenlopende problemen en vragen. Die partijen werken volledig onafhankelijk van ons. Movir krijgt dus geen inzicht in de resultaten van een onderzoek. Alles wat je bespreekt, is vertrouwelijk.

 • Je kunt snel beginnen

  We werken samen met de beste partijen uit de markt om jou in beweging te houden. Die mensen staan snel voor je klaar, vaak zonder wachttijden. Wel zo prettig als je nu aan de slag wil.

“Ik denk dat we allemaal de neiging hebben om weg te lopen voor datgene waar we niet goed in zijn.”

Tom, internist-nefroloog
Profielfoto van Tom, internist-nefroloog

Aan de slag

Ons netwerk van experts staat klaar om je vooruit te helpen. Of het nu gaat om je mentale of fysieke gezondheid, je persoonlijke ontwikkeling, je carrière of je gezin. Zo voorkomen we samen dat je uitvalt.

Voor jou

 • Mentale veerkracht

  Er komt veel op je af. In je werk, maar ook privé. Dat zorgt voor druk. Daar is niets mis mee. Maar je wil voorkomen dat die druk zo groot wordt dat je uitvalt.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Mentale veerkracht
 • Fysiek en ergonomie

  Een goede werkhouding en een goede fysieke conditie zijn belangrijk om je werk te kunnen blijven doen. Vaak kun je met wat kleine aanpassingen in beweging blijven.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Fysiek en ergonomie
 • Gezonde leefstijl

  Je weet hoe belangrijk je gezondheid is. Maar gezond leven is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan goed en prettig zijn om soms een steun(tje) in de rug te krijgen.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Gezonde leefstijl

Voor je carrière

 • Ondernemerschap

  Als zelfstandige komt er veel op je af. Ook onderwerpen waar je minder mee hebt en waar niet je kracht zit. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Ondernemen
 • Loopbaan

  Een loopbaan is nooit een kaarsrechte weg naar een vaste eindstreep. We geven je handvatten om te bouwen aan een prettige loopbaan.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Loopbaan
 • Samenwerken

  Gaat het samenwerken niet zoals je wil? Of heb je zelfs een conflict? Als klant van Movir krijg je hulp om weer samen vooruit te kunnen.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Samenwerken

Voor je gezin

 • Gezin en zwanger

  Privéomstandigheden of grote veranderingen in je leven kunnen veel van je vragen. Zowel fysiek als mentaal. Denk aan een scheiding, het overlijden van een familielid of de zorg voor je kinderen.

  Icoon voor het uitbeelden van het thema Gezin en zwanger

Neem contact op met Team Preventie

Doe net als talloze andere professionals en maak gebruik van onze preventieve dienstverlening. Neem hiervoor contact op met ons Team Preventie. Stuur dan een e-mail naar wezijnervoorje@movir.nl. Liever bellen? 030 607 87 00 (keuze 2).

Team Preventie werkt onafhankelijk en vertrouwelijk. Personen binnen Movir die niet horen tot Team Preventie kunnen alleen zien of je gebruik hebt gemaakt van de preventieservices en wanneer. Ze hebben geen zicht op de soort dienst waarvan je gebruik hebt gemaakt en wat er inhoudelijk is besproken met jou.