Inloggen

Je krijgt van Movir je gebruikersnaam en wachtwoord. Beide inloggegevens staan nooit in hetzelfde bericht. Als een onbevoegde deze in handen krijgt, heeft hij dus onvoldoende informatie om toegang tot je persoonlijke omgeving te krijgen. Als je de eerste keer inlogt, vragen we je direct je wachtwoord te wijzigen. Op die manier maak je het wachtwoord in het bericht onbruikbaar.

Extra check
Om zeker te weten dat je degene bent die toegang wil tot de informatie, doen we een extra check. Iedere keer als je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord, krijg je een inlogcode op je 06-nummer. Daarmee heb je toegang tot je persoonlijke gegevens.

Een veilig wachtwoord
Verander je wachtwoord regelmatig en gebruik een wachtwoord nooit voor meerdere websites. Kies altijd een sterk wachtwoord: een combinatie van cijfers, (hoofd)letters en leestekens die niet voor de hand ligt.

Deel nooit je inloggegevens

Cybercriminelen gaan met hun tijd mee. Op verschillende manieren proberen ze je inloggegevens te krijgen. Dit gebeurt meestal via misleidende e-mails. Gebruik een spam-filter om te voorkomen dat je dergelijke berichten ziet. Reageer ook niet op e-mails en dergelijke waarin om je inloggegevens wordt gevraagd.

Team Movir neemt nooit contact met je op om te vragen naar je gebruikersnaam of wachtwoord. Ga daarom niet in op verzoeken om deze gegevens door te geven. Alleen als je ons belt met vragen over je inlogomgeving, kunnen wij om je gebruikersnaam vragen. Ook dan vragen wij nooit om je wachtwoord.

Log altijd uit

Als je je persoonlijke omgeving verlaat, is het belangrijk dat je op een veilige manier de verbinding met Movir verbreekt. Dit doe je door op 'Uitloggen' te klikken, rechts bovenin je scherm. Zo voorkom je dat onbevoegden je gegevens kunnen inzien of namens jou je gegevens kunnen veranderen.

Maak je Mijn Movir account aan

Nooit meer hoeven zoeken naar een polis of jaaroverzicht? Je adresgegevens zelf wijzigen? Dat kan in Mijn Movir. Daar heb je alle informatie over je aov overzichtelijk bij elkaar.